Tandshopen.se lanserar Vitatänder.eu

Posted by & filed under Uncategorized.

E-handelskoncernen ZupperWorld E-handel AB som äger Tandshopen.se, Zupperstore.se, Munblåsor.se muntorrhet.info, Dåligandedräkt.com, Blödandetandkött.se, Gulatänder.nu  lanserar Vitatänder.eu

- Allt går enligt planen vi presenterar en ny sajt  Vitatänder.eu  som ingår i affärsområdet munvård. Detta blir vår sjunde inom munvård och flera sajter är på väg att lanseras under året säger Krister Leimola VD för ZupperWorld.

Många vill ha vita tänder och därför ville vi satsa på en sajt riktad mot dessa personer som vill förbättra sina tänder utseende.

Sajten Vitatänder.eu är utvecklad av webbutvecklingschefen Filip Karlsson. Som under året har lanserat sju sajter.

- Vårt mål är att bli den ledande munvårdsbutiken i Sverige och vi har utformat en speciell taktik för att uppnå detta. Vi kommer att fortsätta att lansera flera nya munvårds sajter under detta år säger VD Krister Leimola.

 

Tandshopen.se  är specialbutik på nätet för allt som rör din munvård.  Vi erbjuder de bästa produkterna som medel mot munblåsor,  eltandborstar, tandtråd, tandstickor, muntorrhet, tandkräm, tandborstar, afte, tandblekningsmedel, medel mot dålig andedräkt, missfärgningar, munspegel, tuggummi, tungskrapa, tandvård, munvård, blödande tandkött, tandställning, karies, plack.

Inom affärsområdet munvård finns webbsidorna: Tandshopen.se, Munblåsor.se muntorrhet.info, Dåligandedräkt.com, Blödandetandkött.se, tänder.info, vitatänder.eu.

Share on Facebook

Comments are closed.